Asset 8

Iedere vrouw van in de veertig krijgt met de overgang te maken

Lichamelijk, maar ook in relaties en rollen. Kinderen gaan de deur uit, je wordt misschien al oma, ouders vragen om zorg en op je werk hoor je ineens tot de ouderen. Ondertussen vraagt de maatschappij van je dat je gewoon doorgaat. Dat kan ook, maar dan anders, op een manier die past bij jouw huidige levensfase.Bij Minnemoet laat ik je op een speelse manier stilstaan bij wat er gebeurt in jouw lijf en leven. Vandaaruit maak je nieuwe, bewuste keuzes, zodat je met liefde naar jezelf kijkt en weer de krachtige kleurrijke vrouw kan zijn die je bent.

Minnemoet

minnen moet

heb de moed

jezelf en de ander

‘teminnen’

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je je veilig voelt en mag zijn wie je bent. Een plek om thuis te komen, bij jezelf en bij anderen die je daar mogelijk ontmoet. Zomaar spontaan en onverwachts.
Toevallige ontmoetingen, magische momenten

Een plek waar je herkenning ervaart doordat je aandacht krijgt én geeft aan jezelf en anderen. Waar geluisterd wordt naar jouw verhaal. Waar je erkenning en waardering ontvangt door gewoon te zijn wie je bent. Authentiek, wie je van oorsprong was bij je geboorte en uitgegroeid tot de krachtige vrouw die je nu bent.

Minnemoet is een vrouw, die:

Minnemoet is mijn koosnaam binnen mijn gezin van herkomst.

Mijn broer kon mijn naam niet goed uitspreken en zei dan: “Minne moet.” De enige naam die bij mij past, vind ik. Mijn vader noemt me trouwens nog steeds zo.

Minnemoet

minnen moet

heb de moed

jezelf en de ander

‘teminnen’

Liefde voor jezelf is de basis om deze met anderen te kunnen delen.

Asset 8

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je weer zin krijgt in een licht, luchtig en liefdevol leven

Neem contact op

(+31) 6 154 730 74
info@minnemoet.nl

© Minnemoet | KVK: 75474611