Programma Minnemoet

Iedere vrouw krijgt in haar leven te maken met de overgang. Of je wilt of niet, ook jouw lijf maakt zich op voor een nieuwe fase.
Programma minnemoet

Een fase waarin je weer voor jezelf mag - en ook moet - zorgen

Zoals je deed werkt niet meer. Dat vraagt om het vinden van een nieuwe balans. Meestal gaat dit niet automatisch. Alles wat ‘veilig en bekend’ is, mag je achter je laten en kiezen wat je nu nodig hebt. Het onbekende wacht. Ik help je met het vinden van de nieuwe ‘jij’. Een nieuwe levensfase waarin ook weer heel veel mogelijk is, maar dan anders.
Ben jij die 45+-vrouw waar het wringt? Kost dat, wat vroeger vanzelfsprekend was en je makkelijk af ging, nu veel moeite? Of gaat het zelfs helemaal niet meer.

En herken je jezelf in onderstaande?

Loop je al enige tijd rond met vage klachten die er volgens jou bij horen?

Ben je sneller moe en zit je niet lekker in je lijf?

Doet je lijf niet meer wat het altijd deed?

Ben je druk aan het zorgen voor anderen en staat je agenda boordevol verplichtingen, maar is het wel genoeg geweest?

Kom je nauwelijks toe aan jezelf en weet je eigenlijk ook niet meer wat je wilt?

Voel je je vaak slachtoffer van wat er met je gebeurt?

Moet je ook zoveel van jezelf?

Verandert er in je omgeving van alles? Thuis met de kinderen, in je relatie, op je werk, in de relatie met je ouders?

vlinders in hand

Ga je ondanks alles gewoon door?

Zoals je gewend bent, het werk moet immers gedaan worden. Jij bent natuurlijk niet het type dat zich zomaar uit het veld laat slaan. Misschien denk je zelfs: ‘Het gaat vanzelf weer over, of: mijn tijd komt nog wel een keer...’

Herken jij jezelf in deze beschrijving?

Ik kan je één ding verzekeren: het gaat niet vanzelf over. En stiekem, diep van binnen weet jij dat ook. Het verandert pas als jij bewust een pas op de plaats maakt en weet wat je niet meer wilt doen of zijn.

Bij Minnemoet laat ik je met een liefdevolle blik naar jezelf kijken en op een speelse en creatieve manier stilstaan bij wat er gebeurt in jouw lijf en leven. Dat je accepteert wat er nu is. Vandaaruit maak je nieuwe, bewuste keuzes, zodat je (weer) compassie voelt voor jezelf en de ander. Je kan weer die krachtige kleurrijke vrouw zijn die je bent.

Ga je ondanks alles gewoon door?

Zoals je gewend bent, het werk moet immers gedaan worden. Jij bent natuurlijk niet het type dat zich zomaar uit het veld laat slaan. Misschien denk je zelfs: ‘Het gaat vanzelf weer over, of: mijn tijd komt nog wel een keer…’
Herken jij jezelf in deze beschrijving?

Ik kan je één ding verzekeren: het gaat niet vanzelf over. En stiekem, diep van binnen weet jij dat ook. Het verandert pas als jij bewust een pas op de plaats maakt en weet wat je niet meer wilt doen of zijn.

Bij Minnemoet laat ik je met een liefdevolle blik naar jezelf kijken en op een speelse en creatieve manier stilstaan bij wat er gebeurt in jouw lijf en leven. Dat je accepteert wat er nu is. Vandaaruit maak je nieuwe, bewuste keuzes, zodat je (weer) compassie voelt voor jezelf en de ander. Je kan weer die krachtige kleurrijke vrouw zijn die je bent.

Programma

Minnemoet

Lifescan: waar sta je en waar verlang je naar?

In dit 3 maanden programma Minnemoet starten we met een life scan. Op alle belangrijke levensgebieden, waaronder fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, kijken we waar je nu staat en waar je de komende sessies aan wilt werken. Dit is steeds jouw leidraad om te veranderen.

Inzicht in jezelf

Aan de hand van SoulCollage® kaarten laat ik je in verbinding komen met je intuïtie en krijg je inzicht in jezelf, ook biedt het toegang tot je innerlijke wijsheid. De collages samen vormen de reisgids van de tocht die jij tijdens het programma aflegt. Je bundelt ze in een journal dat je tijdens de eerste sessie krijgt uitgereikt. Hierdoor gaat dat waar je naartoe werkt daadwerkelijk voor je leven. Ook noteer je zelf wat je tegenkomt tijdens deze reis. Dit doen we met een aantal schrijfoefeningen.

SoulCollage® is een methode bedacht door Seena Frost. Een psychologe uit Amerika. Zij gebruikte dit proces tijdens haar coachgesprekken en liet haar cliënten via zelfgemaakte collagekaarten hun proces vertellen, waar ze tegen aan liepen, mee bezig waren en wie ze in werkelijk waren, zonder lading van functies en titels of rollen in hun leven.

Hoofd en hart verbinden

Uiteraard maak ik tijdens mijn sessies ook gebruik van gesprekstechnieken om het hoofd en het hart weer met elkaar te verbinden en gaan we innerlijk wandelen om in beweging te komen en te ervaren. We maken dan weer een letterlijke verbinding tussen hoofd en hart.

Weer zin in het leven en klaar voor de volgende fase in je leven

Na afloop van het programma:

  • Ben je nog steeds jezelf, je kijkt alleen liefdevoller naar je leven.
  • Voel je weer verbinding met je (veranderende) lijf.
  • Maak je bewuste keuzes en ben je die krachtige vrouw die weet wat ze wil.
  • Kun je onbevangen zijn en je leven met vertrouwen tegemoet treden, ook al weet je niet wat het je brengt.
  • Heb je weer zin in het leven en ben je klaar voor de volgende fase.
  • Durf je jezelf te ‘ont-moeten’ op een lichte en luchtige manier.
  • Heb je meer energie en voel je je mentaal vitaal.

“Als je je bewust bent van de verandering kun je met de flow van het moment meedeinen. Ga op zoek naar de golf van gaafheid en verras jezelf.”

Programmaduur

Het programma duurt 3 maanden en bestaat uit 5 sessies van circa 1,5 – 2 uur. Het is zowel individueel als in een kleine groep (max. 4 deelnemers) te volgen.

Investering

Jouw investering in dit programma bedraagt € 495,- per persoon inclusief materiaal. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW, voor zelfstandigen en bedrijven exclusief.

Interesse

Heb jij interesse in mijn workshop of coachgesprekken?

Wil je weten of het geschikt is voor je of twijfel je nog? Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Het fijne van SoulCollage® is dat je veel minder woorden nodig hebt. Het verhaal vertelt zichzelf, via het beeld en de antwoorden op de vragen die worden gesteld.
Rieneke van Prooijen
Mary is een hele professionele coach. Ze luister empathisch. Je hebt gelijk al het gevoel dat ze je begrijpt. Ze gaat mee in wat jij voelt, zonder oordeel.
Sandra Hoogland
IAMazing
Omdat ik niet altijd woorden heb, is het soms moeilijk om aan te geven wat ik bedoel of voel. De SoulCollage® met de plaatjes maakte het voor mij makkelijker om me te uiten. Daarnaast vind ik de methode leuk omdat ik graag creatief bezig ben.
Anja Vermeulen

Contact

Neem contact op

Heb jij interesse in mijn workshop of coachgesprekken? Wil je weten of het geschikt is voor je of twijfel je nog? Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord. Laat via onderstaand contactformulier een bericht achter, bellen kan ook 06-15473074.

Contact details

walter-randlehoff-blJHnXlsuZU-unsplash
Volg mij via
Asset 8

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je weer zin krijgt in een licht, luchtig en liefdevol leven

Neem contact op

(+31) 6 154 730 74
info@minnemoet.nl

© Minnemoet | KVK: 75474611