Ervaringen met Minnemoet

Testimonials

Mary is een bijzondere, lieve en warme vrouw die oog heeft voor het individu.

Ze weet snel het vertrouwen te winnen. Tijdens de workshop kreeg ze iedereen mee. Van de stagiair en de net afgestudeerde young professionals tot de zeer ervaren medewerkers die al dertig jaar lang bij ons werken en een expert zijn, allemaal waren ze aan het plakken en knippen.

De SoulCollage® heb ik ervaren als een hele laagdrempelige manier om in het onderbewustzijn te komen. Het gaat echt door alle niveaus heen. En door de manier waarop Mary met in je gesprek gaat en reflecteert op jouw collage, biedt de methode ook snel inzicht in de behoeften die je zelf nog niet bewust had.

Het fijne is dat je de collages ook fysiek meekrijgt. Ik kijk er met regelmaat naar terug. Op deze manier heb ik – in deze tijd waarin veel snel verandert – continu in het zicht wat ik belangrijk vind.

Ook voor de teamontwikkeling was het goed. De teamleden hebben elkaar beter leren kennen. Het delen van persoonlijke verhalen heeft geleid tot meer vertrouwen en veiligheid.
Ik gun iedereen een workshop van Mary.

Miranda van Heijst
Manager Talentscouting, Learning en Development
Een SoulCollage®-workshop van Mary is een bijzondere ervaring.

Je wordt eerst uitgenodigd op gevoel beelden uit te kiezen. Soms heb je geen idee waarom je een plaatje pakt, maar iets erop triggert je dan. Rustig en geconcentreerd maak je vervolgens jouw SoulCollage®-kaart met de plaatjes die je intuïtief gekozen hebt. Mary begeleidt je daarna op een professionele manier verder, waarbij deze kaart het uitgangspunt is. Het bijzondere is dat tijdens dit begeleidingsproces de antwoorden uit de kaart komen. Het bracht me mooie inzichten in dingen die speelden in mijn leven.

Mary is een warme, mooie vrouw die een open en vertrouwde sfeer weet te creëren. Ze begeleidt je vakkundig en stap voor stap door het proces, zodat jij het maximale uit de workshop kunt halen.

Ik gun iedereen deze workshop. Het geeft je inzicht in wat er op dat moment met je resoneert.

Lisette Beijnes
Moeiteloos Werken
De methode die Mary gebruikt laat je nadenken over jezelf op een hele eenvoudige en laagdrempelige manier.
Doordat je creatief bezig bent, gebruik je meer je gevoel dan je hoofd. Je vertaalt wat je intuïtief uitzoekt. Het heeft mij als ondernemer meer focus op de toekomst gebracht. Mary straalt liefde, warmte en rust uit. Het is het gevoelsmatige wat haar en haar werk uniek maakt.
Heidi Nagelhout
Frontlijn coaching en advies
Ik was eigenlijk niet van plan om over bepaalde zaken te praten.

Maar dit voornemen kreeg een onverwachte wending omdat ze zich onverwacht opdrongen in de beelden. Er was geen ontkomen aan. Je komt door middel van SoulCollage® dus sneller tot de kern. Anders had het waarschijnlijk veel langer geduurd totdat ze aan het licht kwamen. Door erover te praten, hielp het mij over een hobbel.

De kaarten zijn daarnaast ook mooie decoraties en kunnen ook later nog van pas komen. Kortom: deze tool is laagdrempelig en een relatief makkelijke manier om in gesprek te gaan en diepere dingen van jezelf te ontmoeten.

Tijdens onze workshop combineerde Mary SoulCollage® met de Maya-wijsheid. Dat was heel waardevol.

Mary is een rustige, zachte en vriendelijke persoon. Ze beweegt zich makkelijk in de groep en stuurt onopvallend, heel organisch. Ze houdt duidelijk rekening met iedereen.

Jacobine Melis
Ontplooi
Ik handel normaal gesproken veel vanuit mijn hoofd.

Het is mij aangeleerd dat ik het allemaal met mijn hoofd kan bedenken. Ondertussen weet ik natuurlijk wel dat het niet altijd zo werkt. Ik was dus wel nieuwsgierig hoe een SoulCollage®-workshop zou zijn.

Met verbazing heb ik gezien wat er gebeurde. De plaatjes laten je stilstaan en verklaren waarom iets is.

Voor mij was het mooie momentopname.

De warmte van Mary, als mens, maakt dat het al snel heel vertrouwd voelt. Ze begeleidt je met heel haar zijn en professionaliteit.

Joyce Lochmans
LMA
Ik was tijdens het selecteren van de beelden helemaal niet bewust bezig met mijn coachvraag.

Pas later, nadat de SoulCollage®-kaarten waren gemaakt en ik keek hoe de beelden zich verhielden tot mijn probleem, kreeg ik de inzichten die me hielpen bij de oplossing.

Het fijne van SoulCollage® is dat je veel minder woorden nodig hebt. Het verhaal vertelt zichzelf, via het beeld en de antwoorden op de vragen die worden gesteld.

Mary is rustig en uitnodigend, een prettig persoon om mee te praten. Ze komt gelijk over als iemand bij wie het veilig en vertrouwd is. Tijdens de workshops laat ze de deelnemers heel vloeiend en vanzelfsprekend hun eigen ontdekkingsreis maken. Er is volop ruimte om je verhaal te doen. Uiteraard geeft ze je ook terug wat je zegt, en confronteert ze je.

Rieneke van Prooijen
Mary is een hele professionele coach.

Ze luistert empathisch. Je hebt gelijk al het gevoel dat ze je begrijpt. Ze gaat mee in wat jij voelt, zonder oordeel. Dat wordt bevestigd in een latere fase als ze teruggeeft wat ze heeft gehoord, dan merk je dat ze echt heeft geluisterd.

Ik vind Mary ook heel praktisch. Ze coachte mij op het lifestyle stuk. Mijn wens was plaatselijk wat af te vallen, maar ik ben niet van de diëten. Toch wilde ik de tips die ze me gaf wel uitproberen, ook omdat ze makkelijk waren in te passen in mijn dagelijks leven. En met succes: het werkte en het kostte me geen moeite om de aanpassingen in mijn voedingspatroon vol te houden.

Het is fijn dat ze de luchtigheid erin houdt. Ik had geen zwaar issue, en ze maakte het ook niet zwaar.

Bij Mary durf je je kwetsbaar op te stellen en open te geven. Ze is heel integer en geloofwaardig. Ze heeft niet alleen kennis uit een boek verzameld, je voelt dat het doorleefd is.

Sandra Hoogland
IAMazing
Omdat ik niet altijd woorden heb, is het soms moeilijk om aan te geven wat ik bedoel of voel.

De SoulCollage® met de plaatjes maakte het voor mij makkelijker om me te uiten. Daarnaast vind ik de methode leuk omdat ik graag creatief bezig ben.

De sessie met Mary bracht verheldering. Ik werd me bewust hoe bepaalde dingen in mezelf elkaar zitten.

Fijn is de oprechte interesse en de warme en de veilige sfeer die ze creëert. Ze luistert, stelt vragen, het is echt een dialoog. Ook nam ze tijd om aan het eind samen te vatten wat we gedaan en gezegd hadden, dat was heel prettig.

Anja Vermeulen

Mary heeft me op een prettige rustige manier een spiegel voorgehouden en me weer op pad geholpen toen ik even de weg kwijt was en niet wist hoe ik het zelf kon aanpakken.

Ik heb de coachsessies als zeer prettig en positief ervaren. Het heeft mij enorm geholpen en het is me met haar hulp toch weer gelukt om de draad op te pakken.

Ik ben alleen maar zeer tevreden over haar. Het coachen ligt haar goed. Als ik het weer eens nodig zou hebben meld ik me ook weer. Mary houdt op een goede manier een spiegel voor, zonder belerend over te komen.

Nogmaals dank voor je begeleiding en hulp.

Petra Kleine Punte
Mary is een hele prettige, lieve en rustige coach waardoor ik ruimte kreeg om te ontdekken.

Ik vond het een hele leuke ervaring. Ik wist van te voren totaal niet wat ik zou kunnen verwachten. Een super leuke middag was het!

Een combinatie van woorden, voelen en creëren.

Het inzicht wat ik heb mogen ontvangen is dat mijn intuïtie mij een prachtige richting opstuurt. Het geeft mij vertrouwen dat ik het voor mij goede pad ben ingeslagen. Mijn creatie staat elke dag dichtbij mij. 

Het is een sessie waarin veel moois zit. Verbinding, gespreksstof, inzichten en creativiteit. De juiste ingrediënten voor een heerlijk samenzijn.

Chris Hamoen
Mary is een fijn en rustige vrouw die zich afstemt op de ander.

Je bent een warme wijze vrouw in wiens gezelschap het goed toeven is. Op een uitnodigende zachte manier ben je leidend. Ik heb de workshop als heel prettig en verrassend ervaren. Een mooie opbouw van de gebruikte informatie.

Bij het laten spreken van de SoulCollage® kaart kwam op een gegeven moment een zin omhoog die me is bijgebleven en heeft beziggehouden.

Ik ga deze workshop zeker bij anderen aanbevelen. Het is waardevol om met de elementen binnen deze workshop naar jezelf te kijken. En de kaart, die beeldend laat zien waarop je binnenwereld resoneert, is een cadeau om in te lijsten.

Agnes Goudsmits
Senga coaching
Asset 8

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je weer zin krijgt in een licht, luchtig en liefdevol leven

Neem contact op

(+31) 6 154 730 74
info@minnemoet.nl

© Minnemoet | KVK: 75474611