Minnemoet

Coaching, workshops en Access Bars

Bekijk het aanbod

Minnemoet biedt aan:

amarnath-tade-mo5cubfnPhU-unsplash

Workshop Zielsverlangen

Een kennismaking met jezelf in de Workshop Zielsverlangen. In een dagdeel ga je ontdekken of je een coachvraag hebt. Ga je je verlangen naar verandering van je huidige situatie in werk en/of privéleven herkennen. Wie ben je echt zonder functie of rollen in je leven?

vlindergroei

Programma Minnemoet

Het programma Minnemoet is een uitgebreide ontdekkingsreis van oud naar nieuw, naar je eigen innerlijke wijsheden. Waar sta je nu, waar wil je heen en waar kom je vandaan? Tijdens de coachgesprekken wordt op een speelse en creatieve manier stil gestaan bij wat er gebeurt in jouw lijf en leven. In 3 maanden tijd krijg je weer overzicht door nieuwe inzichten.

Afstemmen op je eigen wisjheid

Workshop Afstemmen op je eigen wijsheid

Dit is een workshop waarbij je gebruik maakt van de dagenergie om jouw innerlijke wijsheid zichtbaar te maken. De energie die je niet ziet, maar wel voelt. Je gaat vooral voelen, je intuïtie volgen en te vertrouwen dat alle antwoorden in jou zitten. We gebruiken de creatiekaarten en de dagenergie van de Maya wijsheid als kompas. Hoe beter je jezelf leert kennen, des te meer begrijp je ook de ander.

Ondernemende vrouw

Workshop Visualiseer je eigen wijsheid voor ondernemende vrouwen

Jij bent één van die ondernemende vrouwen die aandacht wil schenken aan dat wat jij belangrijk vindt in je leven. Je hebt de beslissing genomen om met de essentie van jouw onderneming of thema aan de gang te gaan. Een verlangen naar een licht, luchtig en liefdevol leven. Dat geldt voor mij ook, niet alleen voor mijn leven, maar ook voor de manier waarop ik Minnemoet zichtbaar wil maken.

Access Bars

Access Bars

Herken je dit?

Loop je (als ondernemer) tegen blokkades op? Belemmerende gedachtes, oude patronen die je niet meer dienen? Ze zitten nog wel vast in je lijf. Daar heb je last van, in de vorm van vage klachten, kleine pijntjes die terug blijven komen. Zwakke plekken die telkens geraakt worden en je uit je evenwicht halen.

* Ervaar je stress?
* Pieker je veel?
* Loop je over van dingen die je constant moet?
* Heb je weinig levenslust?
* Ervaar je angsten/panieken?
* Heb je last van vage fysieke kwaaltjes?
* Slaap je slecht?

Asset 8

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je weer zin krijgt in een licht, luchtig en liefdevol leven

Neem contact op

(+31) 6 154 730 74
info@minnemoet.nl

© Minnemoet | KVK: 75474611