Workshop Nieuwe Maan | Mayawijsheid

Nieuwe maan en mayawijsheid

De maan spreekt al eeuwen tot de verbeelding en onze voorouders wisten hoeveel invloed haar energie op de aarde heeft. Alles wat we doen, maken of bedenken heeft een begin, het groeit, wordt voltooid en kent een fase van afbraak.

De maan heeft niet haar eigen licht en speelt daarom in op ons onderbewuste. Door zicht te krijgen of een licht te schijnen op je binnenwereld, kun jij je bewust worden wat er bij jou speelt.

De oude Maya’s hadden een bijzondere relatie met de stand van de zon en de maan. Die bepalen immers de wisseling van de seizoenen, die op hun beurt van belang zijn voor de natuurlijke cycli van zaaien en oogsten.

Zij zagen het leven als een spiraal waarin we telkens nieuwe kansen krijgen om te groeien en te creëren. Een creatiespiraal. De Maya wijsheid brengt je weer in verbinding met je eigen wijsheid en jouw weten

Uit persoonlijke ervaringen hebben Anita Dokter en Mary Ludwig ontdekt dat de energie van de maan en de dagenergie volgens de Maya wijsheid een prachtige aanvulling zijn op elkaar.

Zij hebben deze kennis in een mooie dag workshop samengesmolten.

Na de lunchpauze ga je een Soulcollage® kaart creëren. De verrassing wordt zichtbaar door het lezen van deze creatiekaart. Alle kennis en jouw innerlijke wijsheid komt magisch naar je toe.

Het thema: ‘Zorg en bescherming’.

Ochtendprogramma: lezing Nieuwe Maan “Eimaan” en dagenergie van het zegel De Witte Tovenaar.

Middagprogramma: SoulCollage® kaart maken en lezen

Workshop Nieuwe Maan | Mayawijsheid

Data en locatie

Data: 2 april 2022 
Locatie: Room4 Yoga, Emmastraat 33, 6881 SP Velp, Nederland
Aanvangtijd: 10.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur.

Investering

Jouw investering: € 105,00 inclusief lunch en materiaal (per workshop)

Inschrijven per mail: info@minnemoet.nl of via het contactformulier.

Contact

Neem contact op

Heb jij interesse in mijn workshop of coachgesprekken? Wil je weten of het geschikt is voor je of twijfel je nog? Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord. Laat via onderstaand contactformulier een bericht achter, bellen kan ook 06-15473074.

Contact details

walter-randlehoff-blJHnXlsuZU-unsplash
Volg mij via
Asset 8

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je weer zin krijgt in een licht, luchtig en liefdevol leven

Neem contact op

(+31) 6 154 730 74
info@minnemoet.nl

© Minnemoet | KVK: 75474611