Workshop Zielsverlangen

Ben je een 45+ vrouw en voel je aan alle kanten dat het leven een volgende periode in gaat?

vrouw met hart mond
Door veranderingen in je lijf, privéleven en/of werksituatie, door de nieuwe rollen die je krijgt of doordat bestaande veranderen of zelfs wegvallen. Zoals door reorganisaties op het werk, nieuwe manier van werken, een scheiding, kinderen die het ouderlijk huis verlaten. Er kunnen zoveel verschillende oorzaken zijn dat jouw leven niet meer is zoals het was.

Niets blijft

Alles verandert

Alles blijft veranderen

Kun je daar flexibel genoeg mee omgaan?

Of blijf je hangen in oude overtuigingen en gewoontes?

Dan nodig ik je uit deel te nemen aan de workshop Zielsverlangen. Om te ontdekken hoe jij ‘erin’ zit. En waar je op dit moment echt naar verlangt – los van alles wat jij denkt te moeten en wat anderen van je verlangen.

Antwoorden op levensvragen

We staan bewust stil bij jouw leven aan de hand van een SoulCollage® kaart. Met deze methode maak je je innerlijke wijsheden zichtbaar en komen de antwoorden op je (levens)vragen als vanzelf naar buiten. Anders dan ze te bedenken met je hoofd, leer je weer meer te voelen en verbinding te krijgen met je lijf. Wie ben je echt? Wie ben je nu? En waar verlang je naar? Alle antwoorden zitten al in jou.
SoulCollage® is een methode bedacht door Seena Frost. Een psychologe uit Amerika. Zij gebruikte dit proces tijdens haar coachgesprekken en liet haar cliënten via zelfgemaakte collagekaarten hun proces vertellen, waar ze tegen aan liepen, mee bezig waren en wie ze in werkelijk waren, zonder lading van functies en titels of rollen in hun leven.

In een dagdeel

Tijdens de workshop maak je een SoulCollage® kaart. Door de beelden te lezen die jij intuïtief hebt uitgezocht, krijg je inzichten en antwoorden die je helpen om te gaan met de kwesties die spelen in je leven. Zodat je weer met een (meer) open vizier naar jouw situatie kijkt en hier verandering in aan kunt brengen.
Doordat je creatief bezig bent, gebruik je meer je gevoel dan je hoofd. Je vertaalt wat je intuïtief uitzoekt. Het heeft mij als ondernemer meer focus op de toekomst gebracht.
Heidi Nagelhout
Frontlijn coaching en advies
Je komt door middel van SoulCollage® dus sneller tot de kern. Anders had het waarschijnlijk veel langer geduurd totdat ze aan het licht kwamen. Door erover te praten, hielp het mij over een hobbel.
Jacobine Melis
Ontplooi
Het is mij aangeleerd dat ik het allemaal met mijn hoofd kan bedenken. Ondertussen weet ik natuurlijk wel dat het niet altijd zo werkt. Ik was dus wel nieuwsgierig hoe een SoulCollage®-workshop zou zijn.
Joyce Lochmans
LMA

Minnemoet Workshop Zielsverlangen

Data en locatie

In overleg maken we een afspraak.

Deze wordt gehouden bij mij in Amersfoort of op aanvraag op een andere inspirerende locatie. Bij een individuele sessie duurt de workshop ca. 2 uur, bij een groep langer.

Investering

De investering voor de workshop bedraagt € 67,50 per persoon inclusief het materiaal.

Bekijk ook programma Minnemoet

Het programma Minnemoet is een uitgebreide ontdekkingsreis van oud naar nieuw, naar je eigen innerlijke wijsheden. Waar sta je nu, waar wil je heen en waar kom je vandaan? Tijdens de coachgesprekken wordt op een speelse en creatieve manier stil gestaan bij wat er gebeurt in jouw lijf en leven. In 3 maanden tijd krijg je weer overzicht door nieuwe inzichten.

Klik hier om verder te ondekken.

Contact

Neem contact op

Heb jij interesse in mijn workshop of coachgesprekken? Wil je weten of het geschikt is voor je of twijfel je nog? Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord. Laat via onderstaand contactformulier een bericht achter, bellen kan ook 06-15473074.

Contact details

walter-randlehoff-blJHnXlsuZU-unsplash
Volg mij via
Asset 8

Minnemoet

Minnemoet is dé ontmoetingsplek waar je weer zin krijgt in een licht, luchtig en liefdevol leven

Neem contact op

(+31) 6 154 730 74
info@minnemoet.nl

© Minnemoet | KVK: 75474611